Eryaman Tadilat Dekorasyon - Eryaman Boya Badana

Eski evlerin mutfak ve banyoların da ki elektrik prizlerinin sayıları çok azdır. Banyo ve özellikle mutfaklardaki elektrik prizlerini sayısını artırmak gerekir. Artık dekorasyon işinde çoklu priz kullanma gereksinimi duyulmaktadır. Banyolar ıslak ve nemli yerler oldukları için önceleri ahşap detaylı aksamlar banyolar için düşünülmezdi. Teknolojinin ilerlemesi mobilya alanını da direkt etkileyerek ahşap malzemelerin suya daha dayanıklı olmasını sağlayarak bu problemi ortadan kaldırmış oldu. Eryaman tadilat dekorasyon ile irtibata geçerek her türlü banyo tadilat ve dekorasyonlarınız için tecrübeli ustalarımızdan yardım alabilirsiniz. Günümüzde banyolar için havlu ve şampuan koymak için dolaplar hatta çamaşır makinesi için dolaplar bile mevcuttur. Banyolar da bu tür yaşamı kolaylaştırıcı dolapların kullanılmasının ne kadar doğru bir seçim olduğunu, banyonuza yaptırdığınız bir dolap sayesinde banyonuzun ne kadar derli toplu olduğunu gördükten sonra fark edeceksiniz.
Her türlü banyo, tuvalet ve mutfak ıslak zemin fayans işlerinde Eryaman tadilat ile irtibata geçebilir uygun fiyatlarımızdan kaliteli işçiliğimizden sizde faydalanabilirsiniz. Mutfakta çok detaylı bir yer olduğundan burada yapılan tadilat ve dekorasyonlarda birçok problemler çıkabilmektedir. Mutfağınızdaki problemleri minimuma indirmek için Eryaman dekorasyon ile irtibata geçerek mutfak tadilat ve dekorasyonu konusunda tecrübeli ustalarımızdan her türlü yardımı alabilirsiniz.  

Ayrıca Eryaman boya badana her türlü boya, desenli boya, badana, saten alçı, asma tavan, kartonpiyer, iç kapı değişimi, pvc pencere değişimi, elektrik, tesisat işlerinde de hizmet vermektedir. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ümitköy Tadilat Dekorasyon - Ümitköy Boya Badana

Sincan Tadilat Dekorasyon - Sincan Boya Badana

Etimesgut Tadilat Dekorasyon - Etimesgut Boya Badana