Eryaman Tadilat Dekorasyon - Eryaman Boya Badana

Genel olarak güvenlik açısından banyo ve tuvaletler tasarlanırken elektrik tesisatları ve buatlar tuvalet ve banyo içerisinde bulundurulmamaya düğmelerin ise dışarıda olması gerekir. Eğer bu şekilde değilse Eryaman tadilat dekorasyon olarak bunu standartlara uygun olarak uygun fiyatlara yapıyoruz. Banyo içerisinde bulunan prizlerinse su geçirmez, kapaklı ve topraklı olmasına sağlığınız açısından dikkat ediniz. Evlerde temiz su için kullanılan tesisat genelde plastik boru şeklinde giden pis su tesisatı içinse pimaş boru kullanmanızı tavsiye ediyoruz Eryaman tadilat olarak.

Yeni bir banyo yaptırmayı planlıyorsanız çamaşır makinesi, lavabo, duşa kabin ve küvet yaptırmayı düşünüyorsanız bunlar için ayrı ayrı gelen ve giden su tesisatlarının olması için dikkat edin. Taban ve duvar fayansları için verdiğiniz usta tarafından kaliteli ve düzenli bir şekilde yapılıp yapılmadığını kontrol edin. Bunu ise kısa bir şekilde duvardan gelen derz dolgularının tabanda da aynı doğrultuda ilerleyip karşı duvarda aynı doğrultu da devam etmesi şeklinde yapabilirsiniz.

Banyolar küçük ve havasız yerler oldukları için tavan da kullanacağınız boyalar genellikle hava alması açısından badana tercih ediniz. Her türlü boya, saten alçı, badana, kartonpiyer, elektrik ve tesisat işlerinde Eryaman boya badana olarak Eryaman genelinde hizmet vermekteyiz. Her türlü tadilat, tamirat ve dekorasyon işlerinizde tecrübeli ustaları ile Eryaman başta olmak üzere Ankara genelinde Eryaman dekorasyon olarak uygun fiyat kaliteli işçilik ile hizmet vermekteyiz. Bizimle iletişime geçmeniz yararınıza olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ümitköy Tadilat Dekorasyon - Ümitköy Boya Badana

Sincan Tadilat Dekorasyon - Sincan Boya Badana

Etimesgut Tadilat Dekorasyon - Etimesgut Boya Badana