Eryaman Tadilat Dekorasyon - Etimesgut Tadilat Dekorasyon


Evimizde yapacağımız değişimi kendimizden ziyade bir başkalarının beğenip hoşuna gidecek şekilde yapmayı tercih ederiz. Ama bu yanlış bir düşüncedir tersine sizin evinizde yaptıracağınız tadilat ve dekorasyon kendi duygularınızı ve zevklerinizin evinize yansımış hali olmalıdır. Eryaman tadilat dekorasyon bu alanda Eryaman başta olmak üzere Ankara genelinde her türlü tadilat, tamirat, dekorasyon, boya ve badanana alanında hizmet sunmak için buradadır. Evinizde komple bir tadilat yaptırma düşünceniz varsa bu konuda Eryaman tadilat ın tecrübeli ustaları ile irtibata geçerek bir iş öncelik planı oluşturmanızı öneririz. Evinizdeki yapılacak işler bu öncelik planına göre yapılırsa size hem vakit hem de parasal olarak kazanç sağlayacaktır. Evinizde ilk önce kırılması veya yıkılması gereken yerler ve sizin tercihleriniz doğrultusunda eski yapı malzemelerinin sökülmesi ile başlanır. Bu bölümde toz, toprak ve molozlar çıktığı için insanlar genel olarak bu aşamayı hiç sevmezler.
Mutfak veya banyo gibi karmaşık yerlerde bir değişim düşünüyorsanız elektrik, su ve pis su giderlerini yeniletmenizi Etimesgut tadilat dekorasyon olarak tavsiye ediyoruz. Çünkü buralarda tadilatı yaptıktan sonra bir problem çıktığında yeni yapılan yerlerin kırılması biraz masraflı olur.
Eğer evinizde kapı ve pencere gibi yerlerde bir değişim planınız varsa aşama olarak kırma işlerinden sonra kapı pencere değimi gelir. Daha sonra mutfak ve banyo başta olmak üzere kılan yerlerin tamiratı yapıldıktan sonra fayans uygulamalarına geçilir.
En son aşama olarak boya ve kartonpiyer aşamaları gelir. Bu bölümde Eryaman boya badana ile irtibata geçmeniz yararınıza olacaktır.  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ümitköy Tadilat Dekorasyon - Ümitköy Boya Badana

Sincan Tadilat Dekorasyon - Sincan Boya Badana

Etimesgut Tadilat Dekorasyon - Etimesgut Boya Badana